The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا میکند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.
یکی از بهترین راههای پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:
یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک نهتنها به درمان بیماری کمکی نمیکند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتیبیوتیکها میشود.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
در آنفولانزا بدون سرفه برخی از افراد استفاده از برنامههای رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، میتواند باعث بروز بیماریهایی مانند بیماری کتوزیس گردد.
بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا ممکن است تا چند روز احساس کوفتگی و درد داشته باشید.
۸ درمان خانگی سوختگی با روغن که پوست شما را نجات میدهد ۱۴۰۱-۰۸-۱۴
برای کاهش علائم درد و تب ناشی از آنفولانزا میتوان از مسکنهای بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.
علائم آلرژی معمولا مزمنتر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشمها، دهان یا گوش و آبریزش بینی میشوند.